Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu tarafından karşılanan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, artan maliyetler ve geçmiş dönem borç yapısının işletmeleri zor durumda bıraktığına, resmi enflasyonun yüzde 19, gerçek enflasyonun daha büyük oranlarda olduğu bir ortamda vatandaşın alım gücünün de zayıfladığına işaret etti.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise, Odanın genel yapısı ve il ekonomisi ile ilgili bilgiler verdi. Çakırmelikoğlu, fındık ürününe odaklı bir ticari yapının Giresun’un gelişmesine direkt etki ettiğine vurgu yaptı.

Önceki İçerikÇakırmelikoğlu, Eroğlu’nu Ziyaret Etti
Sonraki İçerikDün Geleceğin Planlaması Olan Çevre Yolu Projesi Bugün Uluslararası İhtiyaçtır