Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Oda ve Borsa Başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri oldular.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun da katıldığı toplantıda FETÖ terör örgütünün finans ayaklarına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan;”FETÖ terör örgütüne aktarılan her kuruş, bu ülkeye sıkılmak üzere namluya sürülmüş bir mermidir. Millete kurşun sıkanı nasıl affetmiyorsak,o kurşunu finansa edeni de affetmeyeceğiz.”dedi.
Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”Ülkemizin dirliği ve birliği açısından bugün Cumhurbaşkanımız FETÖ  terör örgütü ile finansal mücadelenin kriterlerini belirtti. Bizler için ülkemizin birliği, bütünlüğü ve demokrasi daimi noktasında her türlü fedakarlığa açığız.Bu yapının finans ayaklarının kurutulması önemlidir.”diye konuştu.