Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı’dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.
Ziyarette konuşan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır,”Ülkemiz ekonomik bir kriz dönemi yaşıyor.Bu süreci hazzetmiyoruz ancak çözüm noktasında neler yapılabiliri tartışıyor ve ekonominin ana aktörleri olarak sizlerin görüş ve önerilerini önemsiyoruz.Bu doğrultuda beyanlarınız partimizin raporlarına katkı sağlayacaktır. ”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise, il ekonomisi ve yatırım talepleri hakkında fikir beyan etti ve son dönemde yaşanan ekonomik olumsuzlukların iş dünyasını ve esnafı ciddi oranda mağdur ettiğine değindi.
Ziyarette CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge ile yöneticiler yer aldı.