Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği MEYBEM A.Ş. tarafından Çamoluk ilçesinde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları gerçekleştirildi.
Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yazılı ve İlçede faaliyet gösteren Gür Kardeşler İnşaat Ltd. Şti. firması inşaatında ise uygulama sınavları yapıldı.
27-28 Aralık 2018 tarihlerinde organize edilen sınavlara ilçede bulunan inşaat mesleğinde çalışanlar katıldı. İki gün süren sınavlarda TOBB Meybem A.Ş. uzmanları, Çamoluk bölgesinde çalışan inşaat işçilerini iki gün süren bir sınav maratonuna tabi tuttular.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası 2019 yılı içerisinde tüm ilçelerde inşaat işçilerine yönelik sınavların devam etmesi ayrıca diğer mesleklerde de Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecinin hızlandırılmasını planlamaktadır.