Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı Yetkilileri İle Bir Araya Geldi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı Müdürü İsa Türkmen ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkileriyle bir araya geldi.

1783

Giresun’un sorumluluk sahasında bulunan kurumlar ile diyalogların geliştirilmesi adına havalimanı yetkilileri ile bir araya gelen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun Havalimanının son durumu hakkında bilgiler aldı.

Görüşmede Ordu-Giresun Havaalanının son bir yıllık sürecini ve yolcu potansiyeli değerlendirilirken,ek seferlerin ihtiyaca cevap verebilecek boyutta olduğuna da vurgu yapıldı.Toplantıya GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile Ordu-Giresun Havalimanı Müdürü İsa Türkmen’in yanı sıra Havalimanı Müdür Yardımcısı Bahadır Yakupoğlu,Devlet Hava Meydanları İşletmesi uzmanları,Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu ile Yönetim Kurulu üyesi Emine Fatoğlu Topkaya’da katıldı.