Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Necati Tığlı,Reşat Nuri Özdemir,İbrahim Akgün,Suat Öndaş ve CHP İl Başkanı Fikri Bilge,Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker’den Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.
Yapılan ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili adaylarını tanıtan Belediye Başkanı Kerim Aksu, “CHP olarak halkımız iktidar olmaya teveccüh gösterirse Ticaret ve Sanayi Odası ile daha iç içe çalışacağız. Ülke ve ilimizin ekonomisini önemsiyoruz. Bu hususta daha sıkı temas halinde olacağız.”dedi.
 Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak siyasi seçim süreçlerinde il,bölge ve ülke ekonomisi hakkında önerilerimizi belirtmenin yanında,bölgemiz ile ilgili yatırım proje taleplerimizi iletmek adına fikir beyan ediyoruz.Bu manada sizlerinde desteklerini bekliyoruz.”diye konuştu.
Ziyarette Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Anaforoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.