1 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimlerde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret eden Batlama Havzasında yer alan köy muhtarları, başarılar dilediler.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise nezaket ziyaretinden dolayı muhtarlara teşekkür ederken, köylerin altyapı sorunlarının çözümünde muhtarların katkılarına dikkat çekti.
Ziyarette Melikli Köyü Muhtarı Sabri Çelebi, Çamlık Köyü Muhtarı Yadigar Uzun,Gedikli Köyü Muhtarı Eşref Turan, Çaldağ Köyü Muhtarı Abdullah Aşuk, Çukurköy Muhtarı Aziz Yayla, Akköy Muhtarı Abdullah Konal,İnişdibi Köyü Muhtarı Mehmet Demirel,Okçu Köyü Muhtarı Şendoğan Özdemir ile Sultaniye Köyü Muhtarı Muhammet Çakır yer aldı.