Ukrayna İş İklimi Yatırım Fırsatları Toplantısı Yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda “Ukrayna İş İklimi ve Fırsatları Paneli” düzenlendi. Ukrayna İş Adamları Heyeti’nin ziyaretleri kapsamında yapılan etkinlik ikili iş görüşmeleri şeklinde devam etti.

1074
Giresun’da faaliyette bulunan tarım-gıda, içecek,lojistik,orman ürünleri,metal ürünleri,inşaat,karbon aksorbent alanlarında üretim yapan firma yetkilileri ile Ukrayna’dan gelen iş adamları heyeti ikili iş görüşmelerinde bulundu.
Görüşmeler yoğunluklu olarak fındık mamulleri,asansör,inşaat,lojistik,alternatif enerji imalatı makineleri,ağaç ürünleri ve okul sıraları ile içecek imalatı konularında ağırlık kazandı.Görüşmeler sonucunda içecek, asansör, alternatif enerji imalatı makineleri ile okul sıraları imalatında Ukrayna ile 2016 yılı içinde ticarete başlanması iyi niyet kararı alındı.