Türkiye-Polonya Düzenli İstişare Toplantılarının dördüncüsünün Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan ile Polonya Cumhuriyeti Girişimcilik ve Teknoloji Bakanı Sn. Jadwiga Emilewicz’in eşbaşkanlıklarmda 7 Mart 2019 tarihinde Varşova’da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.
Bu itibarla, bahsi geçen ziyarete ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere ve ülkemiz ile Polonya arasındaki 4. Dönem İstişare Toplantısı Mutabakat Zaptında yer alması öngörülen ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 26 Şubat 2019 Salı günü mesai bitimine kadar Birliğimize (E-posta: seda.gedik@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.