Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörlüğü ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında IPARD Programı kapsamında TKDK hibe destekleri iş dünyasına anlatılacak.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 03 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 16:00’da yapılacak olan etkinlikte 2016 yılında TKDK desteklerinden nasıl faydalanılacağı ve destek oranları anlatılacak.
TKDK İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, tarafından verilecek bilgilendirme sunumunda bölgemizde turizm yatırımları başta olmak üzere hayvancılık, tarım yatırımlarına sağlanabilecek destek başlıklarının anlatılacağı toplantıya Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı tüm üyelerin katılımı bekleniyor.Özellikle son yıllarda bölgemizde yapılan turizm yatırımlarında destekleriyle ön plana çıkan TKDK yeni hibe başlıkları önem arz ediyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”IPARD Programı kapsamında bölgemizde bir çok girişimcinin yeni proje kapısı olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile 2015 yılı içersinde çok güzel çalışmalar yaptık.Bu çalışmaların devamı 2016 yılında da sürecektir.Bu etkinlik ile süreci başlatıyoruz,tüm üyelerimizi 03 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 16:00’da yapılacak olan TKDK destekleri bilgilendirme toplantısına davet ediyoruz.”dedi.