Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; bayram sevincinin yüreklerde kalıcı olmasını dileyerek,
“Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ardından, bir bayrama daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.
Hoşgörü, sevgi, kardeşlik ve insan onuruna yakışan ne kadar güzel duygu varsa hepsinin en yoğun bir şekilde yüreklere dolduğu bu özel günler dilerim daim olur.
Bayramlarda yaşanan güzellikleri her gün hep birlikte yaşayabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu vesile ile, Ramazan Bayramının, büyük milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız kutlu olsun”
Önceki İçerikRamazan Bayramınız Kutlu Olsun