Değerli Üyemiz; Taleplerimiz doğrultusunda Halkbank’ın Can Suyu paketinden esnaflarla birlikte Oda üyemiz şahıs işletmelerinin de faydalanması imkanı sağlanmıştır. Şahıs işletmesi üyelerimiz 25 bin TL krediyi %7.5 faiz oranı ile kullanabilecek, ayrıca 25 bin TL limitli Paraf Kart alabileceklerdir. Kredi başvuruları başlamış olup yalnızca halkbank.com.tr veya halkbankkobi.com.tr üzerinden gerçekleştirilecektir.
İşe Devam Desteği – Küçük İşletme Can Suyu Kredisi Ön Koşulları
İşe Devam Desteği – Küçük İşletme Can Suyu Kredisi’nden yararlanacak “şahıs firmasının”;
+ Sanayi Odası, Ticaret Odası, Sanayi ve Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret
Odaları’na kayıtlı olması,
+ Kesinleşmiş son yıl mali cirosunun 3.000.000 TL’yi aşmaması,
+ İktisadi faaliyetlerine devam etmesi ve firmanın 01.04.2020 tarihinden evvel kurulmuş
olması,
+ Bankamız Esnaf Destek Paketi’nden faydalanmamış olması,
+ İflas, fesih, iflas erteleme, iflas erteleme tedbir ve konkordato kararı olmaması ve aktif takip
kaydının bulunmaması, Önkoşullarını taşıması gerekmektedir.
* İşe Devam Desteği – Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamında kredi başvurunuz ile birlikte Paraf KOBİ Kart başvurunuz da alınmaktadır.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız