Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu; kandillerin insanların kardeşlik ve paylaşım duygularını güçlendiren özel zamanlar olduğunu değinerek, “Bu gece kutlayacağımız mübarek Miraç Kandili’nin, manevi değerlerimizin ve insani yaradılışını hatırlamasına vesile olacağına inanıyor, bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.
Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V) hikmetlerle dolu miraç yolculuğunun gerçekleştiği bu anlamlı gece, bütün Müslümanların dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bizler bu güzel günleri, insanlığa ait erdemlerin güç kazanması, nefsimizin terbiyesi, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın büyümesi için vesile olarak görmekteyiz.
Ülkemizin maddi kalkınması için var gücümüzle çalışırken, biliyoruz ki bu refah ancak manevi dünyamızın zenginliği ile anlam kazanacaktır. Ülkemizin birliği ve bölünmez bütünlüğü önceliğinde Müslüman dünyası başta olmak üzere Yüce Türk Milletinin kandilini kutlar, hayırlar vesile olmasını dilerim.”
Önceki İçerikDisiplin Kurulu Başkanı Hocaoğlu
Sonraki İçerikİl Jandarma Alay Komutanı Albay Bahattin Murat Yakın’a Ziyaret