Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) mahzen katında Zifin Otel sahibi Dr.İbrahim Özkuş organizasyonunda “Tasavvuf Musikisi Konseri ve Sema Gösterisi” düzenlendi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan Zifin Otel ve Bahçeşehir Üniversitesi organizasyonunda yapılan etkinlikte Türk Tasavvuf Musikisi Konseri veren Solist Rıfat Çalışkan ve Semazenler Giresunlu izleyenleri mest etti.
Etkinlik öncesi konuşan Dr. İbrahim Özkuş; ”Tarihsel manada önemli bir yer olan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası binası mahzen katında böyle bir organizasyonda yer almaktan büyük keyif almaktayım.”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; ekonomik olduğu kadar kültürel ve sosyal etkinliklerin içinde her zaman yer alan Odamızın, bu tür organizasyonlara olan desteğini sürdüreceğini ifade etti.