Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman ve yönetim kurulu üyeleri Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Yönetim Kurulu üyelerini tanıtan Başkan Karaman derneğin çalışmaları hakkında bilgi  verdi.  Giresun’da vakıf üniversitesi kurma çalışmalarıyla ilgili de bilgi sunan Başkan Karaman, GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kocaeli Giresun Günlerine davet etti.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,”Gurbette Giresun kökenli dernek ve vakıfların aktif olmasının ilimizin lobiciliği açısından çok önemli olduğunu bilmekteyiz.Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun çalışmalarını da bu yönde destekliyoruz.”dedi.