Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman ihtiyaçlarını gidermesine katkı sağlamak üzere planlanan KOBİ DESTEK (NEFES) KREDİSİ uygulaması 24.09.2018 tarihi itibarıyla start alıyor.
TOBB ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan görüşmeler doğrultusunda üyelerimize yönelik, aşağıda belirtilen detaylar çerçevesinde kredi uygulaması yapılacaktır.Bu çerçevede Odamız ve TOBB tarafından taahhüt edilen 6 banka (Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası) kredi verebilecektir.Bu bankalarda işlemler Odamızdan alınacak faaliyet belgesi ile 24 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.Ön müracaat için zorunlu olan “KOBİ DESTEK (NEFES) KREDİSİ” yazılı faaliyet belgesinin bankaya sunulması ile başlayacak kredi başvurusunda detaylar ise şöyledir.
18 ay vadeli olacak kredi uygulamasında ilk 6 ay geri ödemesiz, geri kalan 12 ay eşit taksitlerle ödemeli olacak KOBİ DESTEK (NEFES) KREDİSİ’nde brüt faiz oranı ise aylık %1,85’dir.50 bin TL limitle kullanılacak olan kredi projesinde KGF’ye ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf yada komisyon talep edilemeyecektir.
Bu kredi kampanyası için nefeskredisi@tobb.org.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşılabilinir.