8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; “Kadının toplumsal hayatımızdaki yerinin daha da yükselmesi ve başarılarının toplumun refahına değer katması en büyük dileğimizdir.”dedi.
Günaydın mesajında şu görüşlere yer verdi;
“ Millet olarak annelerimizden başlayarak hayatımızdaki bütün kadınlara verdiğimiz değerin asla azalmaması ve yükseltilmesi gerekir. Her zaman baş tacı ettiğimiz kadınların, tarihte olduğu gibi bugün de önemi açıktır.
Bu önemi büyük bir özen ile değerlendirmeli, nüfusun yarısını oluşturan kadınlarımızın işdünyasında da desteklenmesini önemsiyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, başta annelerimiz olmak üzere, bütün kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum”