Sayın; Kadın Girişimciler Kurulu Üyemiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda; TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin 25 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
İcra Komitesi Üyeliği Adaylık başvuruları 16-22 Aralık 2014 tarihleri arasında bir dilekçe ve güncel tarihli adli sicil belgesi ile birlikte üyenin aday gösterildiği Oda/Borsaya yapılacaktır. TOBB tarafından belirlenen İcra Komitesi üyeliği kontenjan dağılımı ve Odamız seçmen listesi ekte yer almaktadır.
Seçimler 25 Aralık 2014 tarihinde 10:00-16:00 saatleri arasında her üyenin aday gösterildiği Oda/Borsa’nın hizmet binasında gerçekleştirilecektir. Seçimlerde aday olunabilmesi ve oy kullanılabilmesi için tüm üyelerin aday gösterildikleri Oda/Borsa web sayfasında ve ilan panolarında yayınlanacak olan seçmen listelerini önceden kontrol etmeleri ve seçim gününde geçerli kimlik belgeleri ile oy kullanma işlemine gelmeleri önem arz etmektedir.
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla,
EKLER :
1- Giresun Ticaret ve Sanayi Odası KGK Seçmen Listesi 2- Giresun KGK İcra Komitesi Kontenjan Dağılımı 3- İcra Komitesi Adaylık Başvurusu Dilekçe Örneği
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla,