Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Sürdürülebilir Turizm Ve Destinasyon Yönetimi Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Giresun İli ve İlçelerinde yer alan turizm değerlerinin tanıtımı amacı ile Dijital Mecralarda Giresun’un Tanıtımı Projesi için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Giresun Ticaret ve Sanayi Odası; Sultan Selim Mah. Taşbaşı Sok. D:4, 28100 Merkez/Giresun adresinden temin edilebilir ve www.giresuntso.org.tr ve www.doka.org.tr adreslerinde bilgi amaçlı görülebilir.

Teklif teslimi için son tarih 05.01.2021 ve saat 10.30 dur.

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.giresuntso.org.tr  ve www.doka.org.tr yayınlanacaktır.

Teklifler, 05.01.2021 tarihinde, saat 10.30 ’da ve Sultan Selim Mah. Taşbaşı Sok. D:4, 28100 Merkez/Giresun adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İlgili Dökümanlar
EK_3_TEKLİF DOSYASI