Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik, Pazarlama Yönlü İletişim,Devlet Destekleri ve Satışın Şifreleri eğitimi verildi.Üç gün süren eğitimlere işletme temsilcileri ile çalışanları katıldı.
Pazarlama Yönlü İletişim;
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 18.01.2016 tarihinde “Pazarlama Yönlü iletişim” eğitimi verildi.  Alper Ömeroğlu tarafından verilen eğitimde “KOBİ’ler ve Halkla İlişkiler, Pazarlama Yönlü Halkla İlişkiler, Markalaşma, Müşteri Odaklı Pazarlama İletişimi, Bütünleşik Pazarlama Nedir?” konuları katılımcılara anlatıldı.
Devlet Destekleri ve Hibeler;
19.01.2016 tarihinde GTSO üyelerine yönelik ”  Devlet Destekleri” eğitimi verildi. Makro Yönetim Geliştirme Danışmanlık Ltd.Şti.’den uzman İpek İncesulu tarafından verilen eğitimde KOBİ’lere yönelik devlet destekleri ile hibe kuruluşları tarafından işletmelere yönelik uygulanan hibe programları tanıtıldı.
Satışın Şifreleri;
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademi işbirliğinde perakende sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik ” Satışın Şifreleri” semineri düzenlendi. Yoğun ilgi gören seminerde İzgören Akademi Yönetim Kurulu Üyesi ve eğitmen Gökhan Okçu tarafından “Satış görüşmesi için nasıl hazırlıklar yapılmalı? Satış görüşmesinde kullanılabilecek teknikler var mı? Satış sonrası bir çalışma yapmak gerekli mi? Ürün ya da hizmeti en etkili ne şekilde sunabilirim? Satış çalışmaları için altın kurallar var mı? En Çok Satanların Farkı…” konularında katılımcılara bilgiler verildi.