2020 yılı ile tüm okul servis şoförlerinde zorunlu hale gelecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi için 12 Haziran 2019 Çarşamba günü Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplantı yapılacaktır.

Çarşamba günü saat 10:00’da Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan etkinlik, Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize edilmektedir. Milli Eğitim Müdürlüğünün 2020 yılından itibaren zorunlu olarak talep edeceği Mesleki Yeterlilik Belgesi bilgilendirme toplantısına ilk ve orta dereceli okullara servis çeken tüm işletmelerin şoförleri katılabilecektir.

2020 yılı ile birlikte okul servislerinde çalışan şoförlerde ehliyet, psikoteknik raporu,SRC2 zorunluluğunun yanında Mesleki Yeterlilik Belgesi’de zorunlu hale getirilmiştir.