Giresun Deniz Yıldızı Derneği’nden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.
Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar ve yönetim kurulu üyeleri Ferhat Deniz,Berrin Aydın’ın katıldığı ziyarette Giresun ekonomisi ve sosyal yapısı gündeme geldi.Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar;”2006 yılında kurulan Derneğimiz bugün sadece Giresun’u değil bölgemizde faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzun ilk yıllarında ilimizde ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımcı olmanın mücadelesini veriyorduk.2006 yılında başladığımız süreçte büyük yol kat ettik, bölgenin yardım kuruluşu haline geldik ve insanların şu an yoğun desteklerini görmekteyiz,Allah hepsinden razı olsun.”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”Deniz Yıldızı Derneği bölgemizin sosyal yapısında önemli görev üstlenmektedir.Burada Emine Hanım ve ekibini kutluyorum.”diye konuştu.