Giresun Alışveriş Günleri sürüyor.2011 yılında ilk kez organize edilen yerel esnaf ile tüketicinin iletişimini artırmak amaçlı planlanan Alışveriş Günleri,kesintisiz devam ediyor.
Her yıl Ocak ayının 14-17’si arasında Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı giyim, ayakkabı, aksesuar, optik, mücevherat vb. gruplarda yer alan işletmelerin ürünlerde yaptıkları indirimler ile tüketicinin bütünleşmesi için Alışveriş Günleri organize ediliyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,”Giresun bu konuda ilkleri gerçekleştirmiştir.Ülkede ilk ortak organizeli Alışveriş Günü etkinliğidir.Tüketicinin bilinçlenmesi ve yerel firmalarının desteklenmesi adına önemli bir çalışmadır.”dedi.