Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut,Personel Şube Müdürü Ömer Faruk Atlı ile Spor Şube Müdürü Halil Demirel’den Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.
01-06 Şubat 2016 tarihleri arasında ilimiz 19 Eylül Spor Salonu’nda yapılacak olan Taşkın Konuralp Genç Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nın ilimiz adına önemli bir organizasyon olacağına dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut,”Bu şampiyona ilimizin son yıllarda yapmış olduğu en büyük organizasyon olacaktır.Bu etkinlik için Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da destek bekliyoruz.”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”Böyle geniş kapsamlı bir organizasyon ilimizin tanıtımı açısından yararlı olacaktır.Oda olarak mevzuatlar çerçevesinde gerekli desteği yaparız.”diye konuştu.