Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78.yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Yüce Önderi saygı, hürmet ve şükranla anıyoruz.”dedi.
Başkan Çakırmelikoğlu’nun mesajı şu şekildedir;
“Türkiye Cumhuriyeti inancını ve azmini hiçbir zaman yitirmeyen insanların ülkesidir. Birlik ve beraberliğini hiçbir şeyin bozamayacağı yüreklerin ülkesidir. Atatürk’ün bu anlamda ortaya koyduğu mücadele ve fikirleri bütün dünyanın hayranlığını kazanmıştır. Giresun iş dünyası olarak diyoruz ki; onun ülkesinin girişimcisine olan güveni boşa çıkmayacaktır. Ekonominin temsilcileri olarak hedefleri yolunda kararlılığımızı yineliyor, onun aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
Tarihte eşi görülmeyen bir kararlılık ve azimle, ülkemizin istiklal ve bağımsızlık mücadelesinin önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimizin kalbinde büyük bir şükran ve minnetle yaşayacaktır.” dedi