-1.5 C
Giresun
24 Mayıs 2022

Yenilenebilir Enerji Hibe Tanıtım Toplantısı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü tarafından 11. çağrı kapsamında yenilenebilir enerji yatırımlarına yapılacak hibe desteklerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. TKDK ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında planlanan toplantı 02 Mart 2022 Çarşamba günü saat 14:00’de Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Günümüzün en önemli yatırım öncelikleri içinde yer alan yenilenebilir enerji TKDK destekleri ile işletmelerin umudu olmuştur. Enerji maliyetlerinin ortada olduğu şu günlerde işletmelerimizin yenilenebilir enerji projelerine dönük hibe başlıklarının tanıtılacağı çağrı toplantısına firma temsilcilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Etkinlik tamamlandı

02 Mar 2022