Y Kuşağını Yönetmek Eğitimi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademisi ortaklığında meclis üyelerine yönelik, “Y Kuşağını Yönetmek” konulu eğitim düzenlendi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı meclis toplantısının ardından gerçekleştirilen eğitimi İzgören Akademisi eğitmeni Ruhan Maral verdi.
Eğitmen Maral;”Y kuşağı 1980-2000 li yıllar arasında doğanlar olarak kabul edilmektedir. Ancak tarih konusunda kesin bir çizgi olmadığı gibi bölgenin ve toplumun yapısına göre zaman aralığı esnemektedir.Türkiye’de Y kuşağı gezi olayları ile gündeme gelmiştir.Bu kuşağın özelliklerini iyi bilmek ve çalışma hayatında verim alabilmek adına, pozitif bir yaklaşım ve çizgileri esnek bir çalışma ortamı geliştirmek gerekir.Bizler bugün Y kuşağının etkisini yavaş yavaş hissetmeye başladık.”dedi.

24 Nis 2017

Zaman