KETEM Ziyareti

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası sebebi ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Giresun Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi(KETEM)’ne ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyarette Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Türkan HOCAOĞLU ve kurul üyeleri ile KETEM’de görevli Dr.Dina KAYA,Sorumlu Hemşire Tülay ÖKSÜZ,Sorumlu Hemşire Canan ÇÖTEN ÖDEN,Şube Müdürü Süha ATASOY,Hemşire Cemile BAŞKAYA,Hemşire Halide ÇAVDAR ve diğer sağlık personelleri yer aldı.
Giresun Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Türkan HOCAOĞLU ve iş arkadaşı Reyhan UMAR’ın kansere farkındalık amacı ile saçlarını tamamen kestirmesinden çok etkilendiklerini ve Türkan HOCAOĞLU başkanlığında tüm Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile tanışmak ve bilgi paylaşımında bulunmak istediklerini açıklayan KETEM temsilcileri duyarlı davranışından ötürü Türkan HOCAOĞLU’nu bir kez daha kutladılar.
KETEM çalışanlarını “Ketemin Güzel Kanatsız Melekleri” olarak nitelendiren Başkan HOCAOĞLU nazik davetlerinden ötürü tüm çalışanlara teşekkür etti.

05 Nis 2017

Zaman