Sayın Üyemiz,
Bilindiği üzere, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri düzenlenmektedir.
Bu çerçevede, T.C. Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, Karadeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra, Merzifon, Tokat, Ünye Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğinde, 06 Temmuz 2020 Pazartesi ve 07 Temmuz 2020 Salı günleri “Zoom” programı aracılığıyla online ortamda web semineri (webinar) düzenlenecek olup, söz konusu seminerle ilgili olarak hazırlanan detaylı program ve seminer bağlantı adresleri aşağıda yer almaktadır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla.
SEMİNER BAĞLANTI ADRESLERİ:
 06 TEMMUZ 2020 PAZARTESİ
07 TEMMUZ 2020 SALI
DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ PROGRAMI
06 TEMMUZ 2020 PAZARTESİ
14.00-14.30    Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri
İbrahim KUMAŞ
Ticaret Uzmanı

14.30-15.00    Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi
Gözde EROĞLU