Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Kalkınma Ajansı yetkilileri Dereli ilçesinde sel afetine maruz kalan esnaf ziyaretine devam ediyor.
Kosgeb üzerinden sağlanacak olan, 1 yıl ödemiz 3 yıl vadeli 100 bin TL üst limitli faizsiz krediye başvuruların sağlanması için birebir ziyaretler yapılıp sistem üzerinde kayıtlar güncellendi. Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğu , Dereli Esnaf Odası Başkanı Hasan Akar ve diğer kurumlarda ziyaret edilerek bilgi alındı.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu yaptığı açıklamada, Ticaret ve Sanayi Odamıza ve Esnaf Odasına kayıtlı esnaf/tüccarımızın uğradığı zararın giderilmesi için  azami gayret sarf etmeye devam edileceğini belirtti.