Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, İl Genel Meclisi Üyeleri Orhan Uzunkaya ve Abdullah Kürkçü, Çamoluk Tarım Müdürü Ali Tatar, Çamoluk Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç, Çamoluk Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fatih Düz Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Çakırmelikoğlu; 1 Nisan seçimlerinin ardından Yönetim ve Meclisi yenilenen odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çakırmelikoğlunu ziyaret eden heyet, yeni dönem için başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Çamoluk iş dünyası ve Çamoluk Balı’nın tanıtımının da konuşulduğu ziyarette Çakırmelikoğlu;  Kelkit Vadisi’nde bulunan 60 dolayında çiçek çeşidinden üretilen Çamoluk balının, Türkiye’de üretilen kaliteli ballar arasında yer aldığını belirtti. “Çamoluk ilçemiz organik tarım ve bal üretimi üzerine potansiyeli olan bir yöremiz olma özelliğine sahiptir. Çamoluk balının kalitesi ve damak tadı ile dillere şayandır. Markalaşma konusundaki teşebbüsleriniz son dönemlerde hissedilmeye başladı, odamız olarak faaliyetlerinize desteğimiz tamdır.” dedi.