Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın, Bayramın mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Günaydın;
“Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir Kurban Bayramına idrak ediyoruz. Bu bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerimizin ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni ediyoruz.
Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Millet olarak hep bir arada, müreffeh ve huzurlu geleceğe, güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz.
Kurban bayramının; ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam âlemine, huzur ve hoşgörüye her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.