Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuarı5 mn, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EÎT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde, Karaçi Expo Merkezi nde (Karachi Expo Çenter) düzenlenmesi planlanan “Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu”nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Söz konusu fuarda, Birliğimizin de üyesi bulunduğu ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3×3 stant hizmetinin 2.800 ABD Dolan yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde Birliğimize flcaan paffaroglu@tobb.org.tf) yapılması gerekmektedir. Sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırası dikkate alınacağı bildirilmekte olup, stant ücretinin yatırılacağı hesap bilgileri aşağıda verilmektedir:
Fuarla ilgili broşür ve kafalım formu gibi belgeler Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.trl “Hizmetler/Uluslararası îş Imkânlan-Ülke Duyurulan-Pakistan” bölümünde yer almaktadır