18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;  Çanakkale Zaferinin Türk tarihinin en büyük başarılarından biri olduğuna vurgu yaptı.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakırmelikoğlu;
“Çanakkale Savaşı, Türk milleti olarak en ağır şartlar altında dahi yenilgiyi asla kabul etmeyeceğimizin, bağımsızlık dışında bir alternatifimizin olmadığının dünya ya ilanıdır. Bu şanlı destanın yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Bugün bu cennet topraklarda sahip olduklarımız için onlara çok şey borçluyuz. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun.”