Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve çalışanların gününü kutladı.
Emekçi ile iş dünyasının etle tırnak gibi olduğuna değinen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakırmelikoğlu;
Bizler işçi ve işveren örgütleri olarak çıkarlarımız farklı da olsa; mesele ülke meselesi, millet meselesi olduğunda ne mutlu ki, tek yumruk olmayı, birbirimizi sevmeyi ve anlamayı başarmış bir toplumun temsilcileriyiz.
 Bu vesileyle Giresun iş dünyası adına, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir medeniyetin mensupları olarak, bütün emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik eder, sağlık ve mutluluk dilerim.”