Tobb-Etü’den LYS’de Dereceye Giren Öğrencilere Davet

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ailesi olarak 2003 yılında kurduğumuz TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) kısa zamanda ülkemizin seçkin üniversitelerinden biri haline gelerek, ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli, girişimci ve küresel rekabete hazır insan gücünü yetiştiren bir eğitim kurumu haline gelmiştir. Bu başarıya sizlerin desteği ile ulaşılmıştır. Yine sizlerin desteğiyle büyük başarılara imza atılmaya devam edilecektir.

150
Üniversiteye giriş sınavının İkincisi olan ve 11 Temmuz 2017 tarihinde açıklanması beklenen Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre, Oda ve Borsa Başkanlarımızın, faaliyet alanlarında ilk 100’e, ilk 500’e ve ilk 1.000’e girme başarısı gösteren öğrencilerimizle iletişim kurulmasında yardımcı olmaları büyük önem arz etmektedir.