Ramazan ayının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Duaların ve ibadetin daha da anlam kazandığı bu mübarek ayın, başta Müslüman dünyası olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadesini kullandı.​
Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu;
“Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, kaynaşmanın ve ihtiyaç sahibi insanların gözetildiği Ramazan ayını, özüne layık bir şekilde yaşamalı, gönüller arasında köprüler kurarak, paylaşmayı ve birlikte yaşamayı egemen kılmalıyız.
Bu duygularla; Mübarek Ramazan ayının milletimiz, ülkemiz, bütün İslam Alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını, insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, hemşerilerimin bu mübarek ayını kutlarım.”