Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde MEYBEM A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi Asansör Bakım ve Onarımı sınavında başarılı olanların belgeleri törenle verildi. Giresun genelinde faaliyet yürüten asansör imalatı, bakım ve onarımı yapan firma çalışanlarına yönelik 14-15-16 Ekim 2017 tarihlerinde yapılan sınavlarda başarılı olanların belgelerinin dağıtımında konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; tehlikeli mesleklerde faaliyet yürüten işletmelerin mesleki yeterlilik konusunda duyarlı olması gerektiğini ifade etti.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; “Giresun’da ikinci kez gerçekleştirilen Asansör Bakım ve Onarımı Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarını keyifli bir şekilde tamamladık ve belge sürecine geçiş yaptık. Giresun’umuz asansör imalatı ve teknik altyapısında potansiyeli olan bir il konumundadır.Bölgenin olduğu kadar ülkemizin de asansör imalatında iyileri arasında yer almamızın avantajını  Mesleki Yeterlilik Belgeleri ile sürdürmemiz gerekmektedir.Sektörde kümelenmemiz ve işletmeler açısından kurumsallaşmamız açısından bu belge önemlidir.Bu doğrultuda çalışmalarımız sürmektedir.Giresun’da işletmelerimiz ve çalışanlarımızın mağdur olmaması adına bu belgeyi Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçilerek almaları yeterlidir.”dedi.
Günaydın, kasım ve aralık aylarında inşaat grubunda ve metal ürünleri grubu ile makine bakımında sınavlar gerçekleştirileceğini de vurguladı.