Çakırmelikoğlu, İş Dünyasını Meydanlara Davet Etti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri  başlıyor.15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 18:00’de Giresun Merkez Debboy mevkiinde Gazi Caddesini takip ederek Atatürk Meydanına yönelik yapılacak yürüyüş ile hain darbe girişimi yıl dönümünde kınanacak.

96
Atatürk Meydanında kurulan platform ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin Giresun ayağı başlayacak, tüm halkımızın davetli olduğu etkinlikler gece yarısı saat 00:13’de tüm camilerden Sala okunmasıyla devam edecek.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine tüm işdünyası ile katılacağız.Ülkemizin birliği ve bütünlüğüne yönelik yapılan bu hain saldırının yıl dönümünde birlikteliğimizi tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de meydanlara çıkarak göstereceğiz.Bu açıdan tüm işdünyasını  cumartesi günü saat 18:00’de debboy mevkiinden Atatürk Meydanına yapılacak yürüyüşe katılmaya davet ediyoruz.”dedi.