Asansör Bakım Ve Onarımı Mesleki Yeterlilik Belgeleri Dağıtıldı

59
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Mesleki Yeterlilik Belgesi Asansör Bakım ve Onarımı sınavında başarılı olanların belgeleri törenle verildi.Giresun il sınırları içinde faaliyet yürüten asansör bakım ve onarımı yapan firma çalışanlarına yönelik 11-12 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılan sınavlarda başarılı olanların belgeleri dağıtımında konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; tehlikeli mesleklerde faaliyet yürüten işletmelerin mesleki yeterlilik konusunda duyarlı olması gerektiğini ifade etti.
Belge töreninde konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; “Giresun’da ilkkez gerçekleştirilen Asansör Bakım ve Onarımı Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarında başarılı olanların belgelerine kavuşuyor.Bilindiği gibi tehlikeli mesleklerde bu belgesiz çalışmak artık mümkün değildir.Giresun’da işletmelerimizin ve çalışanlarımızın mağdur olmaması adına bu belgeyi Odamız ile irtibata geçilerek alınması için uğraşılmalıdır.Bugün itibarıyla asansör,kaynak ve metal ürünlerinin yanında inşaat alanında da belgelendirmeler yapılmaktadır.”dedi.