Alucra İlçesinde Devlet Destekleri Toplantısı Yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, “Devlet Destekleri İlçelere Taşınıyor” toplantısı Alucra ilçesinde yapıldı.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun da katıldığı toplantıda TKDK, KOSGEB, İŞKUR, DOKA, SGK İl kurum temsilcileri ve uzmanlar katıldı.

212
Alucra Belediyesi toplantı salonunda 19 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 13:00 ile 17:00 arasında oluşturulan danışma masaları vasıtasıyla ilçede faaliyet gösteren işletmeler ve yatırımcı adaylarına bilgiler verildi.
Bilgilendirme toplantısı öncesi Alucra bölgesi esnafları ile bire bir sohbet eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”Üyelerimiz başta olmak üzere bölge esnafının talepleri doğrultusunda devletimizin hibe desteklerini içeren başlıklarla ilgili bilgilendirmeler yapmak ve yeni yatırımlara olanak sağlamak açısından bu toplantıyı tertipledik.Sizlerin talepleri bizler için önemlidir.Bölgenin organik tarım altyapısı ve buna dönük imalat olanaklarını devletimizin hibe teşviklerinden faydalanarak geliştirilmesinin yolunun açılmasını canı gönülden destekliyoruz.Bugün burada güneş enerjisi gibi bir yatırım için çalışma yapan girişimci arkadaşları dahi görmek bizler adına çok önemlidir.”dedi.
Alucra programı kapsamında Alucra Kaymakamı Ali Altınkaynak’ı makamında ziyaret eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, devletimizin hibe desteklerinden Alucra bölgesi esnaflarının yararlanmasının önemli olduğuna da vurgu yaptı.