Giresun Ticaret ve Sanayi Odası  Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları yapıldı.Ahşap kalıpçılık ve inşaat işçiliği alanlarında yapılan telafi sınavlarına toplam 30 kişi katıldı.
Ahşap kalıpçılık mesleğinde mülakat ve teorik alanlarda sınavlardan kalan 22 kişi ile inşaat işçiliğinde mülakattan kalan 8 kişi, 25.07.2017 tarihinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda sınava girdiler.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın;” İlk iki sınavda başarılı olamayan inşaat çalışanları üçüncü haklarını bu sınavda kullandılar.İnşaat alanında en zor birimlerden biri olan Ahşap Kalıpçılık mesleğinde çalışanlara yönelik düzenlenen bu sınavların devamı gelecektir.Yine inşaat işçiliği mesleği de inşaatta kalfalık statüsünde olan bir branş olarak kabul görmektedir.Bu telafi sınavlarının ardından yeni sınavlar ile Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecini devam ettireceğiz.”dedi.
Önceki İçerikTürkiye Sigortacıları Giresun’da Buluştu
Sonraki İçerikADR Yönetmeliğine Dikkat